English breakfast sau mic dejun englezesc |
Ingrediente:
Pentru 2 portii:
200 g fasole boabe in conserva
2 carnaciori de porc
2 feliute de sunca
1-2 oua
200 g ciuperci (optional)
2 feliute de paine (prajita)
1 rosie
suc proaspat de fructe
ulei pentru prajire
Preparare:
- se prajesc carnaciorii
- se taie ciupercile felii si se prajesc separat; se sareaza cand sunt gata
- se pun feliutele de sunca la prajit langa carnaciori
- se pune fasolea pe foc intr-o cratita
- se fac ochiurile
- se taie o rosie in jumatate
- cand sunt toate gata, se aranjeaza intr-o farfurie si se servesc cu 1 feliuta de paine (prajita) si cu suc proaspat de fructe
Mentiuni:
2 carnaciori de porc
2 feliute de sunca
1-2 oua
200 g ciuperci (optional)
2 feliute de paine (prajita)
1 rosie
suc proaspat de fructe
ulei pentru prajire