Meniul Zilei de Marţi - Papricaş de pui cu paste

Meniu lzilei
 Papricaş de pui cu paste

INGREDIENTE
2-4 pulpe pui
2 cepe
1 lingura boia dulce
2 căţei de usturoi
2 linguri făină
3 linguri smântână
2 linguri ulei
sare
piper

PREPARARE

Papricaş de pui simplu şi delicios este alegerea perfectă pentru un prânz sau o cină în familie, mai ales în serile reci de toamnă sau iarnă când vrei ceva bun care să-ți încălzească sufletul.

În ulei încins, se pune ceapa tocată mărunt, apoi carnea şi se lasă şi ea la rumenit. Se presară sare, piper şi boia, se adaugă usturoiul feliat şi se acoperă cu apă.

Se fierbe sub capac 30 de minute. După ce carnea a fiert, se adaugă smântâna amestecată cu făina şi subţiată cu un pic de apă. Se mai fierbe 3 minute.

Între timp se fierb pastele, orice fel de paste. Când şi acestea au fiert, se amestecă cu sosul de la papricaş. 

Un comentariu: