Shaorma


2-3 pulpe de pui sau piept de pui,3 cartofi, 1/2 varza alba, 5-6 castraveti in otet, 5-6 catei de usturoi, 5 linguri maioneza, 4 lipii libaneze, condimente pentru pui, oregano, busuioc

Preparare:
Am inceput cu pulpele pe care le-am spalat, le-am curatat de piele, le-am dezosat si le-am taiat bucati. Am pus bucatile de carne in tigaie, fara ulei, si le-am calit impreuna cu condimentele, busuiocul si oregano. Cand s-au rumenit bine le-am scos pe un tocator si le-am maruntit.
Cartofii sunt clasicii cartofi prajiti, pregatiti mai moi sau mai crocanti in functie de preferinta.
Varza am tocat-o marunt, castraveciorii felii.
Usturoiul l-am tocat foarte fin cu robotul apoi l-am amestecat cu maioneza.

Procesul de asamblare e simplu: am uns lipia (incalzita putin in cuptor inainte) cu sos de maioneza si usturoi, am pus apoi carne, cartofi, varza si castraveti. Am rulat usor si... gata.