Pui Shanghai cu Salata de Boeuf!

Reteta am descoperit-o de curand , am incercat-o si mi s-a parut foarte interesanta!


Avem nevoie de:
1 piept de pui
2-3 oua in functie de cantitatea de carne
6 linguri sos de soia
2 linguri mustar
Sare si piper dupa gust
3 linguri amidon alimentar
Marar proaspat tocat
Ulei pentru prajit
Mult susan

Preparare:
Curatam si spalam pieptul de pui, apoi il taiem cubulete. Intr-un castron punem ouale, sosul de soia, mustarul, sare si piper dupa gust, mararul tocat marunt si amestecam pana la omogenizare.
Punem susan intr-o farfurie. 

Luam rand pe rand cate o bucatica de piept de pui o dam pe o parte si pe cealalta prin compozitia cu ou, apoi o dam prin susan si o punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
O prajim si pe o parte si pe alta, dupa care o scoatem pe un servetel pentru a se absorbi surplusul de ulei. Langa aceasta reteta de pui, putem servi salata de boeuf.