Prajitura musuroi

Reteta este de la Zsolt Gonda. Multumesc mult!

Ingrediente:
2 buc.oua
4 dl lapte
2 lingurite bicarbonat de sodiu
14 linguri zahar
2 linguri ulei de floarea soarelui
20 linguri faina alba
2 linguri cacaua





Instructiuni de preparare pentru prajitura musuroi:


Intr-un vas adanc se pun 20 linguri de faina,14 linguri de zahar, 2 oua intregi, 2 lingurite de ulei, 2 linguri de cacaua, 4 dl de lapte si 2 linguri de bicarbonat. Toate astea se amesteca bine si obtineti un aluat obisnuit. 

Daca vi se pare prea moale, mai puteti adauga faina si toate astea se aseaza in tava pe hartie de copt si se lasa la copt la 200 de grade. 


Inainte de a baga in cuptor, se poate razui ciocolata menaj sau nuca macinata si se pun cateva linguri de gem de caise. 

Dupa ce s-a copt, se poate presara cu zahar pudra sau orna cu diverse fructe sau sos de fructe.