Crap la cuptor

Crap la cuptor
Crap la cuptor
Curatam pestele si il spalam bine. 
Dam pe razatoare morcovii si telina, taiem o ceapa si adeii grasi de marime potrivita. Ungem tava cu vreo 2 linguri de ulei si facem un pat din aceste legume plus patrunjelul tocat.
Luam pestele, il frecam bine cu o lingura de sare si il punem in tava peste legume. Taiem cealalta ceapa, rosiile si lamaia felii.
Bagam si in burta pestelui ceva legume,lamaie, putin patrunjel si rozmarin. 




Crestam pestele pe deasupra in 5-6 locuri, in care bagam jumatati de felii de lamaie, iar cu restul de legume ramase decoram frumos pe langa peste si pe deasupra.

Presaram sare, piper si rozmarin dupa gust, punem uleiul de masline, vinul si putina apa. Bagam tava in cuptorul preincalzit cam 30-45 de minute. 

Cuvintele sunt de prisos!n deliciu!!!